Zatarł się mechanizm?
Samochód zastępczy od serwisu.
Zwiń
X
-
GrzesWroc, jak przyjedziesz lawetą to masz auto zastępcze
btw
no chyba że masz zajebiste układy w ASO wtedy od ręki dostanieszkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
W ASO GANINEX w KAtowicach przy naprawie gwarancyjnej dostałem samochód na 24 godzinybez proszenia, sami zaproponowali (samochód zalany do pełna, wymytych). Generalnie polecam to ASO bo na tle innychy ASO i to nie tylko Skody widać ze zależy im na kliencie, wiadomo zadowolony klient wróci.
Komentarz
-
-
Xcracer...no cóż, widocznie traktują klientów wybiórczo...ja miałem u nich instalowany alarm 4 maja i na pytanie o samochód zastępczy otrzymałem następujące wytyczne: jeśli akurat będzie, bo może ktoś inny go już użytkować, to mi go wypożyczą,ale za 60 zł+ koszty paliwa po mojej stronie...skorzystałem z autobusu. :?
Komentarz
-
-
Esperynek, ale z tego co piszesz poszedłeś do nich sobie zamontować alarm. Tak więc nie myl tego z naprawą gwarancyjną, gdzie masz sytuację taką, że kupiłeś auto, coś się zepsuło nie z twojej winy i jesteś bez auta.
Ty poszedłeś sobie doposażyć auto to dziwne żeby ktoś sam z siebie proponował ci zastępcze.
Komentarz
-
Komentarz